27.7.2015

V půl deváté se vyvalíme z busu a berem tágo, které nás doveze k půjčovně aut. Je to tak, čeká nás 4-týdenní road trip v USA. V půjčovně vše na pohodu vyřídíme a dostaneme krásný Chevrolet Cruize zelené barvy. A je to úplně stejný typ, co jsem měl v Kanadě na 3 dny. Paráda. Do navigace naťukám adresu Jany a za chvilku stojíme před krásným baráčkem v luxusní zástavbě. Zanedlouho dorazí Jana a čeká nás luxusní uvítání. Máme samostatný pokoj, koupelnu, na oběd dostaneme řízky a bramborovou kaši!!! Paráda – prostě all-inclusive pobyt. 🙂 Odpoledne dorazí ze školy Evička a Filípek a jdeme se projít kolem nedalekého jezera. Večer dorazí Aleš a na pohodu kecáme do pozdních hodin.

28.7.2015

Dopoledne vyrážíme na nákupy – je třeba se na cestu vybavit. Díky Janě, která nás všude ochotně zaveze, máme vše za chvilku nakoupeno. Na oběd vyrážíme do luxusní restaurace, kde se setkáme s Alešem. Z oběda se vyklube další víc než příjemně strávený čas. Odpoledne jsm v sestavě Jana, děti a já vyrazili na bazén. Večer jsme opět kecali do pozdních hodin.

29.7.2015

Dnes jsme dopoledne sepsali dlouhý seznam potravin, a pak jsme vyrazili s Janou na nákup. Odpoledne jsme se již pomaličku začali balit, vše třídili a připravovali na cestu. Odpoledne byla povinná fotka, ať máme památku. 🙂
DSC_1666Dnešní večer byl bohužel poslední, a tak jsme opět do pozdních hodin na pohodu pokecali. Protože s Alešem se již zítra neuvidíme, tak jsme se s ním rozloučili, než jsme šli spát.