22.8.2019

I když jsem včera šel brzy spát, tak se ze spacáku nedostanu dříve než klasicky po 7 ráno. Ještě včera v noci jsem uvažoval, co s tou šťávou pro mobil a foťák. Poslední dny to doslova lepím s minimem. Je to díky tomu, že skoro celý den jdu schovaný v lese a solar nemá šanci. A do toho stačí jeden deštivý den jako včera a je vymalováno.

Aktuální stav je: mobil – vybitý, foťák – vybitý, power banka – vybitá.

Tož to nejsou vůbec pěkné vyhlídky. Mám několik variant, co s tím. Dneska po cestě bude Elk resort, tak můžu zůstat přes noc tam a vše nabít. Nebo za 2 dny stopovat do města Bend a opět tam přespat a vše nabít. Ironií je, že já si dal výzvu, že nebudu muset kvůli jídla stopovat do města a nakonec to bude kvůli šťávě. 😂😂😂 A do toho pořád řeším pokažený foťák. To je další telenovela – kdy, kde a jak ho objednat. 😀 Dopoledne mi tedy v hlavě šrotují jednotlivé varianty a já je střídavě zamítám či se k nim vracím zpátky. 😀 Abych i něco vyfotil, tak mám foťák napojený přímo na solar. A když chci fotit, tak je třeba se vytočit se solárem na slunce, foťák naskočí a můžu to cvaknout. No asi jsem vypadal zajímavě, když jsem řešil jak to, co fotím, tak to, aby solar byl na slunci. 😂 Trail je stále většinou v lese a míjím spoustu jezer.

Still a lot of lakes during hiking in Oregon. 😉

V 1 odpoledne si dávám pauzu na oběd a nechávám si nabít mobil přes solar, abych zjistil, kde vlastně jsem. Mám hrubou představu podle času, ale potřebuji to vědět přesně. Mobil se během cca 30 minut nabije na 10%, což potěšilo. 😉 Zjišťuji, že jsem cca 6 mil od odbočky do Elk resortu. Když tam zůstanu přes noc (ale netuším cenu za ubytko), tak vyřeším trabl s nabíjením, ale rozhodí mi to míle, které musím teď v Oregonu denně ujít. Nakonec se po obědě rozhodnu, že to risknu a půjdu dál. Budu doufat, že bude další dny slunečno a já to nějak s tím solárem doklepu až na konec Oregonu, což by mělo být za 7 dní od zítřka. Pauzu mám až do 14:15, abych co nejvíce nabil power banku.

Pokračuji lesem a až u odbočky k resortu se mi otevře výhled na zajímavé hory v pozadí.

Near Elk resort.

Pak následovalo táhlé stoupání, opět v lese. Po zdolání stoupání mě už čekalo jen mírné klesání a v podstatě rovina. Opět na mě vykouknou ty zajímavé hory, ale jsou blíže.

Afternoon hiking.

Na pohodu tedy dojíždím dnešní den. Finální část trailu vede otevřenou krajinou s červenou horou v pozadí a klikatícím se trailem přede mnou. Tak tohle tady nebylo opravdu hodně dlouho. Jako bych se přenesl někam jinam. 🙂

Evening hiking in open space.

Před 8 večer dorazím do kempu, který je přímo u dvou potoků, tak si můžu vybrat, z kterého budu brát vodu. 🙂 Co se týká večeře, tak pokračuji ve značce Mountain House a opět to je kuře s rýží. Mobil i foťák ještě něco málo šťávy mají, tak doháním fotky a články za poslední 2 dny. Jo a málem bych zapomněl, dneska jsem ukončil 4. měsíc na trailu!!! Mazec, že? 😀

Dneska: 27 mil, total: 1 962 mil

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *