20.- 26.10.2014

Tento týden se nesl v duchu tradičního pracovního týdne, tedy od pondělí do pátku práce, víkend volno. 🙂 Nic moc se neudálo, až na velkou novinku – Taro ke konci měsíce fičí směr Yukon. Byl to celkem šok, když jsem se to dozvěděl. Takže jsme naplánovali rozlučku na příští středu. V sobotu konečně po dlooohé době přestalo pršet, takže jsem vyrazil na menší obchůzku, bo být pořád na baráku je na hlavu. 🙂 Sice bylo pod mrakem, ale i tak jsem něco málo pofotil – hlavně listí, bo je podzim. 🙂
IMG_8955a IMG_8965 IMG_8971a IMG_8992V neděli jsme si Dimitri, Taro a já dali tenis, protože se dokonce ukázalo i slunce.
P1020801 Večer mě čekala rozlučka s Kenčou a Luckou, protože další týden už fičeli směr USA. Připojili se i Marek s Lenkou, Lucka připravila parádní večeři, takže další luxus akce. 🙂


27.10. – 2.11.2014

Ve středu jsem si prohodil šichtu s Riley, abych mohl vyrazit na rozlučku s Tarem. Původní plán byl společná večeře a pak vyrazit do ulic, ale nakonec jsme zůstali na baráku jenom Taro a já, takže jsme uvařili takovou směs japonské a indické kuchyně. Nakonec na večeři dorazila z Vancouveru i Lina a pak jsme společně vyrazili do ulic – do všemi oslavovaného Buffalo Bill, kde jsem se setkali s Kristofem, který přišel rovnou z práce. Ten den byla Haloween party, takže to byl samý zombík, upír, atd. 🙂 V sobotu bylo víc než nádherné počasí, takže jsem před prací vyrazil s foťákem do Rainbow parku pofotit podzim ve Whistleru.
IMG_9002 IMG_9025 IMG_9031 IMG_9032 IMG_9047 IMG_9072V neděli jsem zaskakoval za Teresu, která byla nemocná a byl to poslední den s Felixem (sous chef v Nitě a dobrý kámoš), který se rozhodl skončit v Nitě a začít pracovat ve Vancouveru. Konečně jsem se dozvěděl, že náš Head chef Paul byl vyhozen, protože vedení nebylo spokojeno s jeho prací a stylem vedení.