17.-23.11.2014

Nejdříve velká změna na baráku. Majitel baráku – týpek z Vancouveru – napsal Dimitrimu, že nakonec přece jenom zvedne nájem přes zimu a to skoro na dvojnásobek!!! Celkem slušný masakr. Dimitrimu nezbývalo nic jiného, než přeměnit svoji pracovnu na pokoj pro další 4 lidi, aby utáhnul nájem. První den dostal Dimitri 140 mailů, další den 80 – takový byl zájem o pokoj. Dimitri se zkušeně prohrabal tou hromadou mailů a do play-off postoupilo cca 8 jedinců. A výherci jsou následující – Tove ze Švédska, Alexa z Austrálie, Julia z Německa (sranda je, že tady byla pouze jednu noc, pak odešla a přišla další Julia z Německa) a Jennifer z Nového Zélandu. Cca 2 týdny tady byla před Jennifer Eloise z Austrálie, ale odstěhovala se ke kámošce. Takže jsme měli o zábavu postaráno. 🙂 Nyní je nás dohromady 10 na baráku, ale je to na pohodu – konečně je barák živý.

A zpátky, co se dělo tento týden.

To vám tak Dimitri minulý pátek nadhodí, zda nechceme zkusit jachtu. Moje první reakce byla: Jako JACHTU a v LISTOPADU? 🙂 Ano, jachtu v listopadu. V pondělí jsem měl volno, takže jsme měli plán. Dimitri ví, jak tu kocábku ovládat a „učí“ chlápka z Vancouveru, jak na to. Borec si na důchod koupil jachtu, ať má co dělat. 🙂 Dopoledne jsme vyrazili směr Vancouver – Dimitri, Tove, Alexa a já. V přístavu jsme počkali na majitele – během té doby jsme dostali krátkou instruktáž, co budeme vyvádět na moři – a pak jsme vyrazili. Na pohodu jsme si cca 3 hodinky užili na moři, zkusil jsem si to i za kormidlem, ale je to celkem mazec.
P1020894 P1020902 P1020906 P1020913 P1020905 P1020919 P1020909 P1020927 V úterý jsme si dali pro velký úspěch brusle – Dimitri, Tove a já. Já skončil dříve, abych stihnul kino ve village – dlouho očekávaný film mého oblíbence Nolana – Interstellar. Další parádní sci-fi kousek. Během týdne přišla zpráva, že se nakonec hory otevřou dříve a to již tuto sobotu 22.11. Takže sobotní program byl zcela jasný – SNOWBOARD. V pátek jsme pro velký úspěch zopakovali skákání na trampolíně a tady to pravděpodobně začalo, když se na to zpětně dívám. Ale nebudu předbíhat. Dali jsme si opět do těla – skákali jsme jako diví a hlavně, když jsme viděli nějaký trik od těch špuntů, co měli tak kolem 8 let, tak jsme to samozřejmě museli taky zkusit, že. 🙂 V sobotu jsme vstávali kolem 7, ať jsme na svahu co nejdříve. Nakonec jsme vyrazili v sestavě – Tove, Alexa a já. Počasí parádní, sněhu taky dost, takže jsme si užili, co se dalo. Pro mě to bylo po neuvěřitelných 6 letech na prkně!!! Ano, je to tak – to máte tak, když skoro 4 roky jste v Anglii, kde sníh nebyl, pak cestujete a poslední zima v ČR vlastně ani nebyla zima. 🙂 Ale je to jako s kolem – jednou se to naučíte a už to nezapomenete. 🙂
P1020948 P1020946 P1020943 P1020944 P1020951Večer jsem fičel do práce, ale byl jsem nabitý energií z hor.

24.-30.11.2014

Pondělí, úterý a středa jsem měl volno, takže plán byl jasný – hory. Ale již v pondělí odpoledne jsem začal hodně cítit kolena, teda spíš vazy kolem kolen. Večer jsem musel zajít na jednu přednášku ( je to součást levnějšího sezónního passu na hory) a prootže krásně sněžilo, tak jsem večer pobíhal po village a fotil. 🙂
_MG_9408 _MG_9411 _MG_9412 _MG_9426 IMG_9403 IMG_9421 V úterý večer už to byl fakt mazec, měl jsem problém jít do schodů, jak to bolelo. No co si budeme vykládat – už nejsem mladý a krásný, ale jenom krásný, takže nemůžu vyvádět, co to dá. 🙂 A teď co teda začalo minulý pátek při skákání na trampolíně. Již tenkrát mě ty kolena bolely, ale nevěnoval jsem tomu pozornost a s kombinací snowboardingu jsem těm kolenům dal opravdový kartáč. Ve středu jsem si teda dal pauzu od snowboardingu, ale šli jsme s Dimitrim zkusit squash a pak si zašli na bazén plus vířivka, sauna, atd. Po tomhle jsem si zakázal jakoukoliv sportovní aktivitu, abych dal do kupy ty kolena, bo to byl fakt mazec.