12.-18.1.2015

Konečně se nám podařilo ukecat Linu z Japonska, aby si šla zajezdit i s námi. A dali jsme ji celkem do těla, protože byla zvyklá udělat 2 sjezdy a hotovo a dneska si těch sjezdů dala cca 10. 🙂 Ve čtvrtek jsme měli důležitou misi – blízké kamarádce se narodil kluk – Honzík – a tak jsme ho samozřejmě tady v Kanadě zapili, ať je zdravý. 🙂 A sestava byla následující – Sarah – Anglie/Kanada, Jennifer – Nový Zéland, Tove – Švédsko, já – ČR, Kristof – Belgie, Gemma – Austrálie, Julia – Německo a Alexa – Austrálie. Jo a drink to byl stylový – Tequilla.
tequilaV ten den měl narozeniny Kristof, takže jsme pak pokračovali ve Whistleru v klubu. A malá kuriozitka – když jsem mu přál, tak jako normálně jsem mu pogratuloval rukou a pak jsem se dozvěděl, že na to není vůbec zvyklý. Že oni se buď při gratulaci obejmou nebo políbí na obě tváře. Jiný kraj, jiný mrav. 🙂

19.-25.1.2015

Tentokrát se nic spešl nedělo, jen jsme si zašli do místního pivovaru vyzkoušet co nejvíce druhů piv, ale co si budeme vykládat – Kozel to nebyl. 🙂 Jinak když je počasí ok, tak samozřejmě fičíme na prkna.

26.1.-1.2.2015

Týdny tady začínají utíkat jako o závod. To je jenom prkno, práce, spánek a když mám volno, tak si zajdeme na pivko do „centra“. V neděli konečně po delší době nasněžilo, takže jsme si užili čerstvý sníh.