11.5.2019

Jak už víte, dneska mám další zero day. Stávám tedy po 8 a na pohodu z průvodce zjišťuji, kam mám zajít na snídani. Nemohl jsem vybrat lépe. Zamířil jsem do podniku Grizzly Manor Cafe. První signál, že to bude stát za to, byl, že 9 lidí čekalo venku, až bude uvnitř místo!!! Mladý pár mi poradí, že se musím jít dovnitř zapsat na waiting list – seznam lidí, co chtějí snídani. 😉 Za chvilku mi přijde SMS, že mají pro mě místo. Jsem usazen k “baru“ k mladému páru. Číšníce hned pozná, že jsem PCT hiker a tak budu mít slevu. Mladý pár se se mnou dá do řeči a jsou nadšení z PCT. Dávám si mega snídani, kterou ani nedokončím a beru si ji na hostel. Hlavně mě nadchla atmosféra na tak malém prostoru. Byl tam cvrkot a místo mělo spešl energii. A všude byly nálepky. 🙂 Všem doporučuji.

My biggest breakfast so far in special place – Grizzly Manor Cafe.

Pak jdu do sportu, protože potřebuji koupit plyn a další drobnosti. Cestou zpátky se solidně rozprší, takže jsem rád, že jsem zůstal v Big Bear.

Rain again in Big Bear.

Dopoledne ještě nahazuji další článek na blog. Odpoledne jdu do dalšího sportu a pofotím městečko Big Bear Lake s hostelem, protože je slunečno.

Hostel and Big Bear Lake town.

Kolem půl třetí vyrážím s Justinem z Jižní Afriky do supermarketu. Přidává se holčina z Německa a Francouz. Bereme autobus a jak přijede, tak si ho musím vyfotit. Koukněte a pochopíte. 😉

Bus, which took us to supermarket.

V buse se s námi dá do řeči starší paní a ptá se odkud jsme. Justin a já řekneme Jižní Afriku a Česko a borka na to:“Nevím, kde to je, ale zní to daleko.“ Mazec. 😀 V supermarketu nakoupím na dalších 6-7 dní.

My foods for next 6-7 days.

Na pohodu dorazíme na hostel a já všechno přebaluji a chystám se na zítřejší návrat do divočiny. Už se nemůžu dočkat. 😉

Večer si uvařím těstoviny a fajně pokecáme u večeře. Je tam Američan, 3 Němci, 2 Francouzi a jeden Čech – já. 😀

Good time during dinner.

Další článek již bude z divočiny a opět navýšíme číslo u total mil. 😉

Dneska: 0 mil, total: 266 mil

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *